London

Forsinket!!

2016-10-18

18/10-16
Kære Rejseblog.?? Igen dejlig morgenmad på hotel, jeg fik havregryn, og vi tog en Uber til Victoria Station efter at have checket ud af hotellet. Fra Victoria Station tog vi et tog til Gatwick lufthavn, som vi skal flyve hjem fra.???? Det tog faktisk lidt tid at komme gennem security check, for der var kun en der tjekkede! Og da man skulle gå igennem det apparat, som scanner en, bippede den på mig!?? Så jeg skulle om i en anden kø, tage mine sko af, scannes igen og bagefter kropsvisiteres... Virkelig irriterende!???? Men da det så ENDELIG gik op for dem, at jeg ikke havde nogen bombe med, kom vi videre og spiste på en restaurant, hvor jeg fik en clubsandwich. Så skulle vi bruge de sidste pund på slik, og vi havde svært ved at beslutte os, så pludselig skulle vi hen til gaten. Da vi så kom derhen, finder vi ud af, at flyet er forsinket... 1 time...???? Og nu venter vi i gaten, og DEN ER MÅSKE FORSINKET I OP TIL 2 TIMER!!! Men vi kan følge med i, hvornår den kommer, og far siger, den kommer om lidt så... JUBII (??), men nu har vi også ventet noget tid. Jeg håber bare, vi får en god tur hjem nu.?? ----------------------------- LONDON 2016

Harry Potter Tour

2016-10-18

17/10-16
Kære Rejseblog.?? Så i dag havde vi en god og lang dag foran os. Vi skulle nemlig til Warner Brothers studio tour med Harry Potter! Der skulle vi se kulisserne og kostumerne og meget mere om Harry Potter, og vi skulle se, hvordan filmen blev til.???? Jeg har læst alle bøgerne og set alle filmene, så jeg glædede mig rigtig meget. Vi startede med at gå en lille tur i London, for vi havde stadig ikke helt besluttet os for hvordan, vi skulle komme derhen.???? Men tilsidst blev vi så enige om at tage en Uber, som er en form for taxi, men bilen bliver kørt af en privatperson. Det var en fin oplevelse med Uberen, for vi kom da det rigtige sted hen, rimelig hurtigt og billigt.?????? Vi ankom ved studioet halvanden time for tidligt, men vi fik vist vores billetter og kom ind i bygningen, som havde café og sourvenir butik. Så vi fik lidt frokost og kiggede i butikken, og bagefter stilte vi os i kø til at komme ind.???? På vejen i køen kunne man se den trappe, Harry sover under i filmen, og vi kom rimelig hurtigt ind. Man startede med at se en film hvor hovedskuespillerne snakkede om filmen, og så kom vi ind i spisesalen i Harry Potter. Det var virkelig fedt at være der og tænke på, at det var der skuespillerne har gået!???? Vi havde fået udleveret nogle hovedtelefoner og endnu et apparat, der kunne fortælle om det vi så. Det var så fedt at se det hele, og vi fik massere af vide om filmen, som jeg aldrig havde hørt før! Som f.eks. at de havde lavet over 3000 tryllestave til skuespillerne, som ikke måtte blive væk, så de gav dem allesammen numre, og de skulle udleveres, når de var færdige for den dag. Og så fik vi at vide, at Daniel Radcliffe havde smadret nogle stykker, fordi han godt kunne lide at bruge tryllestavene som trommestikkere.?????? Vi hørte også om special effects, der var brugt i filmen, og makeupholdet, tegnerne bag filmen, dem der lavede væsenerne i filmen og meget mere.???? Ruben og jeg samlede også stempler, for vi havde fået en bog, man kunne udfylde med 6 stempler. Men det var altså bare vildt fedt, og vi så også Hogwartsslottet, som måske var det fedeste på turen. Jeg tog også billeder af nærmest det hele, og jeg vil glædeligt vise dem til alle derhjemme.?????? Om aftenen gik vi så på lækkert bøfhus, for det var jo desværre sidste aften i London...???? Først fik jeg en bøf som smagte vildt mærkeligt, men så fik jeg en ny som var god, og til dessert fik jeg en skøn æble crumble med vanilje is.?? Det har været en dejlig lille tur til London, og vi har vist alle hygget os rigtig meget, bortset fra at min mor og far har lidt ondt i benene.???? Men inden jeg siger helt farvel til bloggen for nu, skriver jeg også om flyveturen hjem, så vi ses snart.??

London Dungeon

2016-10-17

16/10-16
Kære Rejseblog.?? I morges startede vi dagen tidligt ved at tage til London Dungeon. Vi tog Hop-on Hop-off bussen igen. London Dungeon er en masse scener med skuespillere, som repræsenterer områdets mordere i gamle dage. Så er det selvfølgelig meningen, at det skal være lidt uhyggeligt.?? Det var det også lidt. Vi blev ført rundt i en masse rum og hørte på skuespilleren, og vi tog en lille tur i en båd. Det var rigtig spændende! Efter det tog vi bussen til Buckingham Palace. Der var vi ikke så lang tid, vi skulle bare lige se slottet og nogle af de mange statuer. Og så gik vi ned mod shoppingcenteret Harrods. Da vi kom ind i Harrods gik det så hurtigt op for os, at det ikke var noget for os.?? Der var kun alle de dyre mærker, og jeg skulle på toilettet, men på grund af den dårlige skiltning kunne vi slet ikke finde rundt! Så tilsidst var vi bare sultne, men efter at have gået fra restaurant til restaurant, uden at kunne finde noget ordenligt, gik vi igen og spiste på en restaurant overfor Harrods, hvor jeg fik lasagne.?? Senere tog vi til Oxford Street for at shoppe. Men der var altså bare ikke noget for mig. Så det var lidt skuffende.???? Vi endte med at gå hjem og bestille bord på en indisk restaurant, som min far rigtig gerne har villet prøve. Og så tog vi hen til vores hotel. På hotellet brugte vi nogle timer på at ligge i sengen sammen og se TV, mens vi hyggede os. Og det var dejligt at få hvilet benene.?????? Altså indtil det var tid til aftensmad. Det var far, som bestilte det, vi skulle have. For ingen af os andre har jo rigtig forstand på indisk mad.?? Vi startede med en forret, som bestod af lidt salat, en krydret pølse og noget friturestegt ris med løg og noget kød. Det smagte ikke så godt... Men bagefter fik vi naan brød, kylling med krydderier, kylling i tomat, karrysauce med lam, ris, rejer, stærke kartofler og grønkål kogt med løg. Der var MEGET mad.?????????? Men det smagte VILDT godt.?? Jeg var helt vild med det grønkål, det smagte supergodt og vi blev alle mætte.????

Hop-on Hop-off

2016-10-16

15/10-16
Kære Rejseblog.?? Vi startede dagen med morgenmad på vores hotel. Maden var bedre end vores forventninger, for det er jo ikke et luksus hotel vi bor på.?? Vi fik noget skemad og lidt toast, og derefter forlod vi hotellet. Vi fandt et ticket Office, hvor vi skulle have vores billetter til en Hop-on Hop-off bus. Og så var det ellers afsted.?? Vi sad i ca. halvanden time og hyggede på bussen, mens vi hørte om London inden vi kom til St. Pauls Cathedral, som jeg har skrevet om i et engelsk projekt. Kirken var virkelig stor, og der var virkelig smukt inden i på en traditionel måde. Der var en masse smukke detaljer belagt med guld og flotte malerier på det tårnhøje loft. Vi fik også hovedtelefoner og et apparat, som vi gik rundt med og hørte om kirken og lavede aktiviteter, indtil vi skulle op i hviske galleriet, hvor man eftersigende kan hviske ind i den ene side og høre det på den anden. Men der var altså 300 trappetrine op!?? Heldigvis kom vi da op... Vi kunne ikke rigtig høre hinanden hviske, men det var meget sjovt at prøve, og vi var meget højt oppe. Bagefter gik vi VIDERE op i kirken og der var altså godt 250 trin mere at gå, så vi fik altså den daglige motion der.???? Oppe i toppen af kirken kunne man se HELE byen. Efter vi havde været i kirke, gik vi over og spiste frokost. Jeg fik en lækker salat, og bagefter skulle vi videre med bussen. Bussen tog vi til den berømte London Eye, og efter at have stået i kø lidt tid, kom vi ind i en af vognene. Det var mega sejt, og vi kom højere og højere op og fik en rigtig god udsigt af byen, og jeg tog en masse billeder af serværdighederne. Dem kan I desværre først se derhjemme, for internettet er lidt sløvt her.?? Men i hvertfald var det en meget fin tur, som også tog en lille halv time. Efter det var vi jo lidt trætte.?? Men vi skulle ud og gå for at se, om vi kunne få billetter til musicalen Charlie and the Chocolate Factory. Så da vi havde gået lidt, fandt vi endelig frem til stedet. Vi fik billetter, og bagefter kunne det ikke betale sig at køre hjem til hotellet, så vi valgte at spise med det samme og trække tiden ud indtil stykket. Til aftensmad fik jeg risotto. Mums!?? Og jeg fik tilbud om dessert, men jeg var alt for mæt. Og bagefter tog vi ind til musicalen. Den var virkelig god! Jeg forstod næsten det hele, selvom det var på engelsk. Der var fede effekter, og det var rigtig godt lavet! Men jeg var en smule træt... Så alt i alt var det en fed dag i London. Vi fik set RIGTIG MEGET, og imorgen bliver det mere en afslappet dag.

London here we come!

2016-10-14

Fredag 14/10-16
Kære Rejseblog.?? Så vi kørte hjemmefra kl 14:30, for i dag skulle det være en travl dag i lufthavnen. Vi kom dog forbi Security og alt det der på 10 min.?? Men vi fandt så ud af at flyet var forsinket 45 min... Heldigvis gjorde det ikke så meget, og vi gik på Lagkagehuset og fik en lækker kage, som smagte vildt godt! Og så kiggede vi ellers i butikker, købte vand og blade og tilsidst også lidt mad. Nu er vi på flyet og lander om ca. 1 time. Derefter skal vi med tog til hotellet, så det bliver jo lidt sent, men det er også vildt spændende! Glæder mig allerede.??